7400 Kaposvár

Fő utca 57.

hello@tanulasjatekkal.hu

E-mail

+ 36 20 2905075

H-P: 9:00-10:00

Mit ajánlunk VAKÁCIÓ idejére a TKP flow & learn játékcsaládból, leendő 4. osztályosok számára !

GONDOLTÁTOK VOLNA??? Sokkal könnyebben tanulunk olyan személytől, aki maga is lelkesedik, érdeklődik az adott téma iránt! A gyerekeket sokkal inkább magával tudja ragadni, aki képes szenvedéllyel és kitüntetett figyelemmel, humorral felkelteni a diákok érdeklődését. Tehát, ha nyáron, szülőként gyakorolni szeretnénk gyerkőceinkkel, akkor érdemes saját hozzáállásunkra is figyelmet fordítani! 😉
Előző blogbejegyzéseinkben https://tanulasjatekkal.hu/blog/hogyan-es-mit-jatsszunk-gyerkocunkkel-nyaron-ha-most-volt-1-osztalyos/
https://tanulasjatekkal.hu/blog/miert-es-mit-felejtenek-el-leggyakrabban-a-vakacio-alatt-a-2-osztalyos-gyerekek/ már írtunk a kisiskolások tanulási hatékonyságát befolyásoló tényezőkről, mint pl.: emlékezet, érzelem, játékosság. Fontos tudnunk, hogy e szempontból mennyire meghatározó az a személy, akitől vagy akivel tanul a gyermek!

Nézzük csak mit ajánlunk a TKP flow & learn játékcsaládból a leendő 4. osztályosok számára!

1. TKP flow & learn ÉRZELMI INTELLIGENCIÁT fejlesztő nyelvtani kártyák: E játék kitűnően alkalmas arra, hogy a szófajok megismerésén túl, a játékosok fejleszthessék érzelmi intelligenciájukat és magasabb szintű önismeretre tegyenek szert. A játékcsomag, egyben a NAT által javasolt 3. osztályos nyelvtani törzsanyag elsajátítására biztosít élményalapú gyakorlási lehetőséget, de komplexitása miatt minden korosztály számára javasolt.
Nézzünk csak egy példát belőle: A játékos húz egy kártyát majd felolvassa pl.:- Sorolj fel 3 olyan személyt, aki megdicsért téged!
Válasz:- Anya, Kati néni és Zoli.
Majd ezt követően játékhoz tartózó poszter segítségével könnyedén és gyorsan megállapítják, hogy milyen szófajú szavakkal válaszoltak.
A játékban 190 különböző szófajhoz kapcsolódó kérdő kártya van, 4 db poszter mely segít eligazodni a szófajok világában, a játékleírásban pedig többféle játékleírást találhattok, amivel változatos és izgalmas lesz a játék!

2. Jó szívvel ajánljuk a KALÓZOK KINCSEI játékot mely a matematikai szöveges feladatokhoz szükséges gondolkodást fejleszti játékos módon, hiszen a gyerekek a kincsesláda és zsákok segítségével modellezhetik a különböző nehézségű feladványokat. Gyakorolhatnak kezdetben 100-as majd 1000-es számkörben is! A különböző nehézségű feladatkártyákkal az adott számkörben több száz gyakorlat oldható meg pillanatok alatt. Ha rákapnak az ízére, majd abba sem akarják hagyni……

3. Harmadik játék , amit TKP flow& learn játékcsaládból e korosztály számára, amit a vakáció idejére ajánlunk, az a TAVASZI SZÖVEGÉRTŐ játék, mellyel a gyerekek nem csak az alapvető szövegértési technikákat gyakorolhatják, hanem frissen tarthatják a mondatfajtákról tanult ismereteiket is!

Most e három TKP flow & learn játékcsalád tagját, komplex csomagként, a VAKÁCIÓRA tekintettel kedvezményesen ajánljuk !😉 E játékoknak óriási előnye, hogy nem tankönyv vagy füzet felett görnyedve, hanem bárhol, bármikor szabadon használva, kedvük szerint gyakorolhatnak vele a gyerekek, kint a kertben, strandon vagy akár a nagyszülőknél!

MOST kedvezményes csomagára: 8500 Ft helyett 7000 Ft

10% kedvezmény

Iratkozz fel hírlevelünkre és ajándékként 10% kedvezményt adunk első vásárlásod összegéből!