7400 Kaposvár

Fő utca 57.

hello@tanulasjatekkal.hu

E-mail

+ 36 20 573 6009

H-P: 9:00-10:00

Furfangos jégkrémek

A játék küldetése, hogy használója örömmel és szórakozva, élvezetes játékkal tegyen szert az olvasáshoz, az értő olvasáshoz és a szövegértéshez szükséges képességekre.

A különböző szintű játékok játszása során fejlődik a figyelem, a koncentráció, a rövid és hosszú távú memória, a kereső szemmozgás, a gondolkodási funkciók és számos olyan alapképesség, melyek elengedhetetlen tényezői az értő olvasásnak
és a szövegértésnek.

A „Furfangos jégkrémek” című játék nagy élvezettel játszható baráti, családi társaságokban, de a gyermekek játszhatják egyedül is, önmagukkal versenyezve, újabb és újabb rekordot felállítva.
A játék remekül működhet iskolai tanórákon, fejlesztő foglalkozásokon, napköziben.

Kor:  óvodás, kisiskolás

8 000 Ft

33 készleten

Szállítási információk

25 000 Ft feletti megrendelés esetén
a kiszállítás INGYENES!

25 000 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

Foxpost

Házhozszállítás díja: 1490 Ft
Automatába szállítás díja: 990 Ft

Személyes átvétel központunkban

Kaposvár, Fő u. 57.
Díja: 0 Ft

Leírás

Milyen képességeket fejleszt: a különböző szintű játékok játszása során, fejlődik a figyelem, a koncentráció, a rövid és hosszú távú memória, kereső szemmozgás, gondolkodási funkciók és számos olyan alapképesség, melyek elengedhetetlen tényezői az értő olvasásnak és a szövegértésnek.

Kor:  óvodás, kisiskolás

Milyen problémák ellen hatékony: dyslexia.

Játékleírás: a kártyákon lévő feladatok értelmezésével és végrehajtásával észrevétlenül gyakorolható az olvasás, miközben fejlődnek az értő olvasással és a szövegértéssel kapcsolatos képességek.

Hány fő játszhatja: 1-6 fő.

Furfangos jégkrémek termékről 5 értékelés

 1. P.T.Ildikó

  Szuper társasjáték, szívesen ajánlom. 6 és 7,5 éves lányaim szívesen játszanak vele és tényleg fejleszti a gondolkodást, logikát, figyelmet.

 2. Kiss Kati

  Kiss Kati

  Az ovis csoportom kedvenc játéka, amellyel játszva fejlesztik az összes olyan képességet, amely elengedhetetlen feltétele a későbbi olvasástanulásnak. Nemcsak a figyelem és a koncentráció fejlődik, hanem a beszéd- és szövegértés is.

 3. VT Zsuzsi

  Amikor elkezded még nem érted az igazi lényeget benne, de ahogy beindul a homokóra, megérted a kérdést, meglátod az összefüggéseket, akkor jössz rá, hogy mennyire okos, mennyire összetett, izgalmas ez a játék, milyen jól és könnyedén fejleszt szinte észrevétlenül. Nagyon szeretem.

 4. Laklia József

  Tök mindegy mennyi idős vagy!Hamar rákattansz,és tényleg nem csak a gyerekek élvezik.Jön a jó idő ,hajrá jégkrémek.Nem csak édesszájúaknak!!

 5. Béres Hajnalka

  Nagyon szuper, sokoldalúan felhasználható, komplex fejlesztésre is kiváló! Imádják a gyerekek is.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó termékek

10% kedvezmény

Iratkozz fel hírlevelünkre és ajándékként 10% kedvezményt adunk első vásárlásod összegéből!