7400 Kaposvár

Fő utca 57.

hello@tanulasjatekkal.hu

E-mail

+ 36 20 2905075

H-P: 9:00-10:00

CSOPORTBÓL CSAPAT, pillanatok alatt

Az elmúlt időszak hatásai nem múltak el nyomtalanul az emberi közösségek, kapcsolatok tekintetében sem. Szülők, pedagógusok, gyerekek is beszámolnak olyan élményekről, hogy az online térből visszatérve, most nehezebb az egymáshoz való alkalmazkodás, együttműködés és a tolerancia. A közösségi élettel járó nyüzsgés, munkazaj sokkal jobban fárasztja őket, mint korábban tapasztalták. Gyerekeket, akiket eddig feldobott a páros vagy a csapatmunka gyakran fogalmazzák, hogy inkább egyedül haladnának, mert azt érzik, hogy úgy könnyebb! 

Közben tudjuk, hogy mennyire fontos kompetencia a CSAPATBAN történő együttműködés képessége, gyerekkortól egészen életünk végéig. Egyre több iskola, munkahely az elsődleges értékek között tartja számon!  

Ezért is fogtunk egy olyan játék tervezésébe, mely ezt a képességet hatékonyan és közös élményeken alapuló játékkal tudja alakítani! 

Ez a játék lett a HOPPLA pálya, egy fantasztikusan izgalmas csapatépítő játék, ami pillanatok alatt összehozza a gyerekeket és a felnőtteket.

Ajánlott:

  • Baráti, családi társaságokban gyorsan összehozza az embereket és a közös élmény kiváló hangulatot eredményez.
  • Suliban, csoportmunka megkezdése előtt. Segít abban, hogy a diákok egymásra hangolódjanak, majd igazi csapatként tudjanak működni. 
  • Alapjátéka lehet testnevelés óráknak és különböző szabadidős tevékenységeknek.
  • Csapatépítő tréningeken, közkedvelt játék, mert játszva serkent az együttműködésre, jó megoldásra, a jutalom pedig a közös élmény és a siker. Így válhat a csoport pillanatok alatt csapattá!

Nagyon sok készséget megmozgat, segíti a kooperatív együttműködést. A játékosok azt érzik, hogy egyszerre kell figyelniük, koncentrálniuk, koordinálniuk, összehangolódniuk a többiekkel, így minden csapatjátékos számára garantált a fejlődés! Nem lehet megunni, mert a különböző szintű feladatok mindig új kihívást adnak!

Játszható az alapcsomaghoz tartozó labdákkal https://tanulasjatekkal.hu/termek/hoppla-palya/ és remek szórakozást nyújt a babzsákokkal is https://tanulasjatekkal.hu/termek/hoppla-palya-csomag/. A különböző játékvariációkból a csapatok szabadon választhatják ki számukra az optimális kihívást nyújtó játékformát.

A játékokhoz kapcsolódó módszertani továbbképzéseink https://tanulasorommel.hu/kepzesek/ honlapunkon már mindenki számára elérhetőek.

Hasznos volt számodra ez a blogcikk? Nem szeretnél lemaradni hasonló, érdekes és fontos tartalmakról? Iratkozz fel hírlevelünkre: https://tanulasjatekkal.hu/hirlevel

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/tanulasjatekkalflowlearn/

10% kedvezmény

Iratkozz fel hírlevelünkre és ajándékként 10% kedvezményt adunk első vásárlásod összegéből!