7400 Kaposvár

Fő utca 57.

hello@tanulasjatekkal.hu

E-mail

+ 36 20 2905075

H-P: 9:00-10:00

NAGYSZERŰ JÁTÉK LEHETŐSÉG A SZÖVEGÉRTÉS FEJLESZTÉSÉRE

Az iskolai tanulmányok során a kulcskompetenciák közül az egyik legfontosabb fejlesztési terület az anyanyelv és kommunikáció, ezen belül a sokoldalú szövegértés gyakorlás mindennapi feladat! Ahhoz, hogy kompetens tanulókat neveljünk, akik majd felnőttként is könnyedén boldogulnak e területen, munkájuk és magánéletük során, fontos most, hogy tanulási helyzetben sokféle szövegtípussal gyakorolhassanak!

Erre kínálnak lehetőséget ezek a babzsákos gyakorlatok szövegértő kártyákkal.

Tapasztalataink alapján miért segítik hatékonyan a szövegértés fejlődését ezek a kártyák?
Mert a gyerekek játékba ágyazva gyakorolhatnak számukra érdekes feladatokat, ilyenkor valójában a feladat kihívást jelentő szórakozás lesz számukra, ami a olvasási, tanulási motivációjukra is kedvező hatással lesz!!! 😉 A megoldások során pedig pontosan azt az élményt élhetik át ami a kompetenciaérés alapja: olvasom, értem, csinálom, tudom!

Legalább ilyen fontosnak tartjuk kiemelni, hogy ezek a mozgásgyakorlatok számos olyan tanuláshoz szükséges alapképességet fejlesztenek, amelyektől javulni fog: a figyelem-koncentráció, koordináció, lateralitás, dominancia és keresztcsatorna érés, valamint leépíthetők vele a primitív reflexek maradvány tünetei.

Ebben csomagban 5 (alapszínű és formájú) babzsák mellett 36 db különböző nehézségi szintű, mozgásos szövegértő kártya található, amelyek használhatók otthon, tanórán, fejlesztő foglalkozásokon egyaránt.

A játékokhoz kapcsolódó módszertani továbbképzéseink pedig itt: https://tanulasorommel.hu/kepzesek/ honlapunkon már mindenki számára elérhetőek.

Jó játékot, eredményes gyakorlást mindenkinek!

10% kedvezmény

Iratkozz fel hírlevelünkre és ajándékként 10% kedvezményt adunk első vásárlásod összegéből!