7400 Kaposvár

Fő utca 57.

hello@tanulasjatekkal.hu

E-mail

+ 36 20 2905075

H-P: 9:00-10:00

Mit játsszunk MOST azokkal a gyerekkel, akik szeptemberben kezdik az első osztályt?!

Minden szülő azt szeretné, ha gyermeke sikerrel, sok-sok pozitív élménnyel kezdené az első osztályt, hiszen az iskolakezdés nagyban meghatározza a gyermekének későbbi motivációját a tanuláshoz. A motiváció mellett, legalább olyan fontos, hogy a gyerekek képességei is elérjék az iskolaérettségi szintet https://tanulasorommel.hu/miert-eletbevago-gyerekeink-eleteben-az-iskolaerettseg/

Ehhez ajánlunk most egy olyan TKP fow& learn játékcsomagot, amellyel játszva gyakorolva sokat tehet minden szülő, hogy gyermeke örömmel vegye a számolással és olvasástanulással járó kihívásokat és közben gyermekeik képessége is szépen alakuljon.

Mit tartalmaz ez a rendkívüli csomag?

1. A fonématudatosságot (betű-hang kapcsolatot) fejlesztő játékot : Első betűim csomagot, melyben számos játék variáció található az olvasáshoz szükséges sokoldalú képesség fejlesztésre.

2. Mennyiségkép kártyák és a hozzájuk kapcsolódó játékleírásokkal megalapozhatjuk, hogy a gyermekek teljes biztonságban tudjanak mozogni 10-es számkörben. Gyakran előfordul, hogy a szülők nem értik miért van az, hogy gyermekük sokáig elszámol, de a matematikai műveletek elvégzéséhez ujjacskáit használja. Ezzel a játékkal könnyedén kialakíthatjuk a biztos mennyiség és számfogalmat.

3. Betűtaposó gyerekek körében az egyik legnépszerűbb játékunk, hiszen a az olvasáshoz szükséges képesség fejlesztését, játékos vidám mozgásfeladatokkal kötjük össze, melynek szintén nagy jelentősége van az érési folyamatokban.

Ezeket a játékokat  a nyár folyamán bárhova magunkkal vihetjük, játszhatunk velük a nyaralás alatt, strandon vagy éppen nagyszülőkkel a kellemesen hűvös szobában!

Sok-sok vidám játékot és sikeres iskolakezdést kívánunk!

Ha TKP flow &learn játékokhoz kapcsolódó, Tanulást Könnyítő Program innovatív pedagógiai módszerünk érdekel, akkor itt tudsz tájékozódni: https://tanulasorommel.hu/mi-a-tanulas-konnyito-program/!

10% kedvezmény

Iratkozz fel hírlevelünkre és ajándékként 10% kedvezményt adunk első vásárlásod összegéből!