7400 Kaposvár

Fő utca 57.

hello@tanulasjatekkal.hu

E-mail

+ 36 20 2905075

H-P: 9:00-10:00

Miért fontos hogy játsszunk a betűkkel?

Ebben a szülőt, tanárt, gyereket próbáló nehéz időszakban nézzünk csak meg, mi történik azokkal a gyerekekkel, akik a tanév elején kezdték meg az általános iskolát.

Ők a betűtanulás legintenzívebb időszakában vannak, vagy éppen most fejezték be azt. Előfordult, hogy 1 hét alatt 3-4 betű többféle alakját is meg kellett tanulniuk. Tavaszi szünetet várva szülő-tanár-diák is egyre gyakrabban fedezi fel magán a fáradtság jeleit. Ilyenkor legjobb, ha szülőként ezt a helyzetet nem feszítjük tovább, hanem a betűtanulás folyamatát játékkal támogatjuk meg. Mit tegyen a szülő? Hogyan segítsen? Mit játsszon a gyermekével? Ehhez találtuk ki a “Játék a betűkkel” játékunkat, mely több mint 10 olyan játék leírást tartalmaz, amelyet, ha napi pár percben játszunk a gyerekkel, akkor nem csak segíti, hanem el is mélyíti tudását.

Pontosan miben is segít ez a játék? Segíti a tanult betűk nyomtatott és írott alakjának memorizálását, összeolvasását, a szóképzést, a helyesírást, a gondolkodást. Mindehhez még egy fontos tudnivaló, hogy hatékonyabb legyen a tanulás:
Ugyanis memóriánk úgy működik , hogy sokkal inkább, szívesen emlékezünk a kellemes, örömteli élményekre, mint a rosszakra! Ezért is fontos, hogy a tanuláshoz pozitív élményeket társítsanak a gyerekek! Tehát, gyermekünk számára ezt az időszakot tehetjük meghitté, kellemessé, kedvesebbé ha egy finom, egészséges, üdítő gyümölcslé társaságában, gyermekünk mellé bújva, a tavasz üde hangulatában, a tanulás és gyakorlás játékos élményével ajándékozzuk meg !

Ezt a játékot a Tanulás Könnyítő Program foglakozásain, nagy örömmel használjuk 2.-3.osztályosoknál is, hiszen a helyesírás és a kreatív gondolkodás fejlesztése minden korosztály esetében kiemelt célunk!

Higgyétek el a jelenlegi helyzetben, ily módon gyakorolva, igazán különleges töltődésre tehetünk szert!

Jó játékot és örömteli tanulást kívánunk hozzá!

10% kedvezmény

Iratkozz fel hírlevelünkre és ajándékként 10% kedvezményt adunk első vásárlásod összegéből!