7400 Kaposvár

Fő utca 57.

hello@tanulasjatekkal.hu

E-mail

+ 36 20 2905075

H-P: 9:00-10:00

Hogyan és mit játsszunk gyerkőcünkkel nyáron, ha most volt 1. osztályos?

– Jaj elfelejtettem, hogy ez milyen betű!!! -Hogyan is kell írni ezt a betűt??? – Nem emlékszem, hogy ez mit is jelent.….
Gyakran hangoznak el hasonló felkiáltások és segítő kérések a gyerekek részéről 1. osztály elvégzése után, a nyári szünet alatt vagy éppen az iskolakezdés idején….Sok szülő ekkor kétségbeesetten érzi azt ilyenkor: Te jó ég, mi lesz így a gyerekemmel a 2. osztályban! Ennyi mindent elfejtett??? Elkeseredésre persze semmi ok, hiszen a felejtés az emberi elme természetes velejárója. Nézzétek csak meg a “Tanulási tölcsér” szerint: Mire emlékszünk 2 hét múlva?!

Mi már tudjuk , hogy a a felejtés egyik leghatékonyabb ellenszere ebben a életkorban is a játékos gyakorlás! Rengeteg játék létezik, de gyakran a szülők számára mégis nehézséget okoz, hogy melyiket válassza gyermekének, mennyit és hogyan gyakoroljon úgy, hogy közben motivációjuk is fent maradjon és örömteli tevékenységekhez tartozzon!
Ezért most a nyárra egy olyan TKP flow & learn játékcsomagot ajánlunk nektek, mellyel könnyedén megoldhatjátok a ezeket gondokat:
MERT:

1. A gyerekek széles körében kipróbáltunk és ők igent mondtak rá, szívesen játszanak vele.
2. Egy-egy játék több játékleírást tartalmaz különböző nehézségi szint szerint, könnyedén tudjátok variálni.
3. Ezzel a három játékkal változatos módon, mégis nagyon egyszerűen és játékosan tudjátok folyamatosan gyakorolni az 1.osztályban tanultakat!
4. Gyakorlás közben nem csak a tudásuk fog frissülni a gyerekeknek, hanem képességeik és gondolkodásuk is folyamatosan fejlődni fog.
5. Bárhova, könnyedén magatokkal tudjátok vinni, játszhattok vele strandon, hosszú nyári esetéken, “unatkozós” időkben.
6. Ha heti rendszerességgel néhányszor előveszitek pár perces játékra, garantáltan meglesz az eredmény és száműzitek a “kis elefántos felejtést”!

Melyek ezek a TKP flow &learn játékok?

1. Kis kalózok kincsei, mellyel szórakozva , játszva frissen tarthatjátok a matematikai ismereteket. 20-as vagy akár 100-as számkörben is, az összes műveletet gyakorolva (összeadás, kivonás, pótlás) megalapozva a matematikai szövegértést és gondolkodást. 
2Játék a betűkkel, élvezetes módon, számos játékos formában segíti a gyerekek biztos betűtanulását, helyesírását.
3. Igaz-hamis kereső, ezzel a játékkal könnyedén megalapozhatjátok az értő olvasás mellett a szövegértéshez szükséges gondolkodás fejlesztését is.

Mindezt nem tankönyv vagy füzet felett görnyedve, ha nem bárhol, bármikor szabadon használva, kedvetek szerint gyakorolva !!!

MOST kedvezményes csomagára: 5500 Ft helyett 4400 Ft

Ez a flow &learn kedvezményes játékcsomag ajánlatunk a nyári szünetre vonatkozik! Érvényes: 2020 06.02.-től – 08.02.-ig.

10% kedvezmény

Iratkozz fel hírlevelünkre és ajándékként 10% kedvezményt adunk első vásárlásod összegéből!