7400 Kaposvár

Fő utca 57.

hello@tanulasjatekkal.hu

E-mail

+ 36 20 2905075

H-P: 9:00-10:00

Hogy NE legyen mumus a matek!!!

Kevés szülőben tudatosul, hogy a 2. osztályban megszerzett matematikai tudásnak és az erre alapuló képességrendszernek óriási jelentősége van a gyermekek gondolkodásának fejlődésére.
Ha ebben az időszakban a gyermeke megérti a 100-as számrendszer összefüggéseit, az alapvető matematikai törvényszerűségeket és ezen belül a szorzás, osztás műveletét, akkor a legjobb alapokkal indul e tudományág szépségeinek felfedezésére és nem lesz gyermeke számára mumus a matek.

Miért jó, ha ezzel játszanak a gyermekek?

Ha ezzel a játékkal játszanak a gyermekek, akkor számos olyan tapasztalatra tesznek szert, amely a 10-es szorzótábla témakörében elengedhetetlen.

Tapasztalati úton fedezhetik fel a 100-as számkörben a szorzás/osztás műveleteihez kapcsolódó összefüggéseket, törvényszerűségeket. A táblát felfedezve könnyebb lesz számukra a szorzótábla memorizálása, a logikai összefüggések megértése, miközben a gondolkodásuk is fejlődik. A különböző kártyákkal történő gyakorlás közben játszva alakul a matematikai szövegértés.

A játékleírásban számos olyan ötletet kap használója, hogy sokoldalú játékos gyakorlás közben tényleg játszva tegyen szert maradandó tudásra. Minden gyereknek ajánljuk aki most tanulja a szorzótáblát, vagy korábban nem sikerült rendesen megtanulnia.

Dyscalculiás, dyslexiás gyerekek számára alapvető játék és segédeszköz lehet, hogy számukra is öröm legyen a tanulás!

10% kedvezmény

Iratkozz fel hírlevelünkre és ajándékként 10% kedvezményt adunk első vásárlásod összegéből!