7400 Kaposvár

Fő utca 57.

hello@tanulasjatekkal.hu

E-mail

+ 36 20 2905075

H-P: 9:00-10:00

Miért kulcsfontosságú, hogy minden gyerek 2. osztály végére biztonságosan mozogjon a 100-as számkörben?

Köztudott dolog, hogy általános iskola 2. osztályában tanulják a gyerekek a szorzótáblát, ez az iskolai tanulmányokban és a szülők részéről is általában kiemelt figyelmet kap. DE nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a 100-as számkörben történő tájékozódás legalább ilyen jelentőséggel, ha nem nagyobbal bír!!!!

Miért?
Mert, ha a 100-as számkörben megértik a gyerekek a különböző matematikai összefüggéseket, törvényszerűségeket, akkor olyan alapokra tesznek szert, amivel könnyedén boldogulnak majd az egyre növekvő számok világában is!

A BŰVÖS NÉGYZET játszva vezeti be a gyerekeket a 100-as számkör rejtelmeibe. Segítségével a diákok nem csak megismerik a számok sokféle tulajdonságát, hanem felfedezhetik a különböző matematikai összefüggéseket, törvényszerűségeket az alapműveletekhez kapcsolódva, mindez pedig a síkbeli tájékozódás fejlesztésével valósul meg. Ezzel a táblával azok a gyerekek is játszva megtanulhatják a 100-as számkörben történő tájékozódást, akinek nehezen vagy lassabban megy a számolás.

A játékhoz tartozó kártyák sokrétűen fejlesztik a matematikai szövegértést, tapasztalati úton segítik megérteni matematikai viszonyfogalmakat, a szövegbe ágyazott matematikai műveleteket, ami elengedhetetlen a különböző szöveges feladatok megértéséhez. A játékhoz tartozó 210 db kártya mellett, most még ajándék tentrix formákkal egészítettük ki a csomagot, mert a gyerekek ezekkel sokkal könnyebben megértik a számok elhelyezkedését egymáshoz viszonyítva, ha pedig mindehhez még különböző műveleteket is képesek lesznek felismerni, akkor biztosak lehetünk a teljes megértésben.

E játékcsomaghoz ajánlunk még olyan apró, kis kiegészítőket, amiket igazán kedvelnek a gyerekek pl.: stikeezek, kavicsok vagy egyéb finomságok, mint mazsola, mogyoró, ezekkel is támogathatjuk a matematika tanuláshoz kapcsolódó pozitív érzések kialakulását, amelyből újabb motivációt meríthetnek, mely nélkülözhetetlen hajtóerő az egyre nehezebb feladatok megoldásánál!

A játékokhoz kapcsolódó módszertani továbbképzéseink pedig itt: https://tanulasorommel.hu/kepzesek/ honlapunkon már mindenki számára elérhetőek.

Jó játékot, eredményes gyakorlást mindenkinek!

10% kedvezmény

Iratkozz fel hírlevelünkre és ajándékként 10% kedvezményt adunk első vásárlásod összegéből!