7400 Kaposvár

Fő utca 57.

hello@tanulasjatekkal.hu

E-mail

+ 36 20 2905075

H-P: 9:00-10:00

Hogyan mozgassuk meg a gyerekeket néhány egyszerű eszközzel?

Sok sportos, szabadidős, illetve fejlesztő foglalkozástól, edzéstől esnek el most a gyerekek. A jelenlegi körülmények mellett hogyan fejlesszük óvodás, kisiskolás gyermekeink egészséges mozgásigényét, mivel kössük le felesleges energiáikat? Van erre most egy RECEPTÜNK egy NAGYSZERŰ AKCIÓS AJÁNLATTAL
https://tanulasjatekkal.hu/termek/tkp-lufis-feladatok/

Mi kell hozzá?
Alap recept: 1 labda, 2 babzsák, ízlés szerint lufik, 1 vékony könyv és a webshopunkban megvásárolható TKP flow&learn mozgásos játékkártyák: https://tanulasjatekkal.hu/cimke/mozgas/+ egy kis hely a szobában.
Extra recept: 1 labda, 2 babzsák, ízlés szerint lufik, trambulin, bordásfal, 1 vékony könyv, gördeszka és a webshopunkban megvásárolható TKP flow&learn mozgásos játékkártyák: https://tanulasjatekkal.hu/cimke/mozgas/ + kicsit nagyobb hely a lakásban, esetleg egy folyosó.

Hol alkalmazható:
Otthon, óvodában, iskolai tanórákon (testnevelés, magyar, matematika), napköziben, fejlesztő fogalakozásokon, tanodákban.

JátékleírásOvisok számára olvassuk fel a kártyán szereplő gyakorlatokat és kezdődhet a játék! Kisiskolások önállóan, olvasás után végezhetik a gyakorlatokat.

Rendszeres gyakorlás után mely képességekben várható fejlődés?Beszédértés, szövegértés, számolás, szerialitás, figyelem- koncentráció, nagymozgás és finommotorika, koordináció, egyensúlyérzék. Játékos formában több gyakorlatnál megvalósul a primitív reflexek gátlása, valamint jó hatással vannak, a keresztcsatorna és dominancia érésére. Összegezve: ügyesednek és okosodnak a gyerekek e mozgásos gyakorlatoktól.

A szülőnek vagy a pedagógusnak csak annyi a dolga, hogy a választott kártyákhoz kikészíti a szükséges eszközöket, gondoskodik a megfelelő helyről és indulhat a játék! A gyerekek pedig szórakozva mozoghatnak úgy, hogy közben játszva ügyesednek és okosodnak!

Fontos tudnivaló: TKP flow & learn beszéd és szövegértést fejlesztő mozgásos kártyák alkalmazása során megvalósul a gyermekközpontú, élményeken alapuló, tapasztalati tanulás és a tantárgyak közötti integráció is, mely nemcsak a NAT szemléletében kap egyre nagyobb szerepet, hanem minden korszerű tanítási módszer alapját képezi!

TKP flow & learn játékcsaládhoz kapcsolódó komplex módszertani továbbképzéseinkről itt tájékozódhattok: https://tanulasorommel.hu/kepzesek/

“Tanulást Könnyítő Program ahol öröm a tanulás és a tanítás!”

10% kedvezmény

Iratkozz fel hírlevelünkre és ajándékként 10% kedvezményt adunk első vásárlásod összegéből!