7400 Kaposvár

Fő utca 57.

hello@tanulasjatekkal.hu

E-mail

+ 36 20 2905075

H-P: 9:00-10:00

Ami csak rajtad múlik, az megvalósítható és ebből most kevesebb van

Ezekben az időkben olyan kihívásokkal nézünk szembe, amelyekről sokan gondolták azt, hogy modern világunkban már nem történhetnek meg!

A terjedő betegség mellett legalább akkora problémát okoz, (ha nem nagyobbat) az emberek lelki – mentális egészségének, állapotának megőrzése, gondozása, hiszen óriási teherként tud ilyenkor ránk nehezedni a helyzet kezelése, probléma megoldások sora és a felelősség. Az, hogy miként tudunk kijönni egy ilyen élethelyzetből, természetesen befolyásolja környezetünk, de sokan nem is gondolják, hogy milyen nagy mértékben meghatározza saját viszonyulásunk!

Tanulást Könnyítő Programban résztvevő gyerekeknek az tanítjuk, hogy tanuljanak meg a problémákra kihívásként tekinteni, mert az optimális kihívás elengedhetetlen része a boldogságnak a siker érzésének megtapasztalásához! Mindenki tudja milyen felszabadító azt érezni: KÉPES VAGYOK RÁ, megcsináltam!

Ez az életszemlélet nem csak a tanuláshoz nyújt nagy segítséget, hanem az élet minden területén segíti a boldogulást, a túlélést. A TKP-online foglakozás megszervezésében óriási motiváció számunkra, hogy az élményalapú, hatékony tanulás mellett ez a szemlélet, hozzáállásmód is nagyobb teret kapjon életetekben, otthonotokban, hogy gyermeketeket és egymást erősítve a legjobbat hozzátok ki a helyzetből!

Akik már korábban kapcsolódtak e módszer programjához, őket arra biztatjuk, hogy ne hagyják abba, folytassák!
Akik pedig ezután szeretnének kapcsolódni, keressetek bennünket!

https://tanulasjatekkal.hu

10% kedvezmény

Iratkozz fel hírlevelünkre és ajándékként 10% kedvezményt adunk első vásárlásod összegéből!