7400 Kaposvár

Fő utca 57.

hello@tanulasjatekkal.hu

E-mail

+ 36 20 2905075

H-P: 9:00-10:00

3 nyomós érv, amiért fontos, hogy a gyerekeknek ÖRÖM LEGYEN A TANULÁS!!!

1. Kisiskolás kortól kezdve a gyerekek napi főtevékenysége a tanulás. Egész személyiségére meghatározó lesz, hogy milyen a VISZONYULÁSA e tevékenységhez. Ezért meghatározó, hogy milyen érzéseket társít a tanuláshoz!!!

Leegyszerűsítve: – Ha élvezi, örömét leli a tanulásban, ha a nehézségekben megtalálja a kihívásokat, akkor öröm forrásává válhat, személyisége kiteljesedhet tőle.- Ha viszont, hárítja és utálja a tanulást, a nehézségekben kudarcait látja, szorongóvá, alul teljesítővé válhat tőle.

2. Kevesen tudják, hogy a KÉPESSÉGEK az úgynevezett FLOW állapotban fejlődnek a leghatékonyabban. Ennek feltételei: optimális kihívás (ez azt jelenti, hogy se nem túl könnyű, se nem túl nehéz feladat), értelmes, érdekes, kedvelt tevékenység. Ezért fontos, hogy a gyerekek számára a tanulás is ilyen legyen!

3. Hosszú távon a tanulás fő mozgatója a belső MOTIVÁCIÓ, ezt pozitív élményekkel tudjuk legjobban segíteni. Pl . dicséret, elismerés, sok-sok pozitív megtapasztalás és a kíváncsiság megőrzése .

Tudjátok a Tanulás Könnyítő Programot úgy alkottuk meg, hogy a gyerekeknek öröm legyen a tanulás, itt olvashattok róla bővebben: https://tanulasorommel.hu/

Webáruházunkban pedig olyan játékok találhatók, amelyekkel öröm lesz a tanulás! https://tanulasjatekkal.hu/

10% kedvezmény

Iratkozz fel hírlevelünkre és ajándékként 10% kedvezményt adunk első vásárlásod összegéből!