7400 Kaposvár

Fő utca 57.

hello@tanulasjatekkal.hu

E-mail

+ 36 20 2905075

H-P: 9:00-10:00

2020-as év beírja magát a világtörténelembe és a Tanulás Könnyítő Program történelmébe is!

1.rész A betűtaposó

A jelenlegi változások életünk szinte minden területén felülírják terveinket. Ezért most különösen célszerű ránézni életünk biztos pontjaira, melyek olyan erős alapok, amikre a legnagyobb viharokban is építhetünk!
Eddig sem volt titkolt szándékunk, hogy a Tanulás Könnyítő Program (TKP) módszerével erőteljes pozitív, maradandó hatást szeretnénk elérni a gyerekek életében, azaz biztos pontok egyike szeretnénk lenni!
Ebben a helyzetben ezért indultunk el TKP online foglakozásokkal, melyeket a Vadvirág-TKP szülői csoportban  https://www.facebook.com/groups/vadvirag.tkp.szuloknek/ értek el.
A foglakozások heti rendje így alakul:

Ezekkel a jól bevált, gyerekek által kedvelt gyakorlatokkal szeretnénk segíteni most a szülőknek, hogy miként tegyék játékos élménnyé az otthoni tanulást. A gyakorlatok mellet mindig bemutatunk néhány olyan fejlesztő eszközt, ami ITT elérhető https://tanulasjatekkal.hu, illetve otthon gyorsan összehozható!
Elsőnek a TKP egyik legrégebbi alapjátékát, a BETŰTAPOSÓT mutatjuk be mely 
legkisebb ovisoknál a szín és forma felismerés fejlesztéséhez használható,
iskolába készülőknél és elsősöknél a betű-hang kapcsolatot (fonématudatosság), szókincsfejlesztést, helyesírást tudjuk mozgásos játék formájában, vidáman alakítani,
2. és 3. osztályosoknál, már magasabb szintű tudást és gondolkodást eredményező játékokat játszhatunk vele több nyelvtani szabályhoz kapcsolódva, hanganalízistől a szófajokig.

Ezeket a gyakorlatokat eddig csak TKP-Oktató képzésen résztvevő pedagógusok ismerhették meg, akik szintén nagyon megkedvelték, bízunk benne, hogy a szülőkkel is így lesz!
És hogyan játszunk vele online? Azt a Vadvirág-TKP szülői csoportjában tudjátok követni! Sok szeretettel várunk benneteket ott is!


10% kedvezmény

Iratkozz fel hírlevelünkre és ajándékként 10% kedvezményt adunk első vásárlásod összegéből!